perjantai 25. maaliskuuta 2011

Hyvin pyyhkii

Sain asuntoni myytyä, eilen tehtiin kaupat! Nyt on kevyempi olo. Sain eilen Ihastukselta ruusuja <3 Koiraa kiinnostaa kukat enemmän kuin poseeraaminen :)

Myin asuntoni ilman välittäjää, ja se oli ehdottomasti oikea ratkaisu. Hommaa ja järjesteltävää ei ollut järin paljon, ja omalla viitseliäisyydellä säästi tuhansia euroja! Asuntoilmoitus ehti olla Oikotiellä tasan viikon, kunnes uusi omistaja löytyi. Nyt pitää jaksaa vetää muuttoruljanssi läpi (onneksi äiti lupasi tulla pakkaus- ja muuttoavuksi), ja sitten huhtikuun puolessa välissä koittaa lomamatka Espanjan lämpöön Ihastuksen kanssa.



2 kommenttia:

  1. Hienot kuvat ja tyylikkäät hiukset. Onnelliselta näytät, onneksi olkoon vaan. Luulin jo, että muutat Espanjaan, mutta ilmeisesti stadissa pysytte? Me olemme harkitsemassa stadin ulkopuolelle muuttamista, puolen tunnin matkan päähän. Mies on epäileväinen, mutta itse kaipaan taas omaa pihaa, kun on pieniä lapsia. (Aikaisemmin oli koira.)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista :)
    Juu, kyllä me ihan pääkaupunkiseudulla pysytään - asunnon metsästys alkaa aktiivisesti toukokuussa. Nyt pitää hoidella muutto, ja sitten päästään Espanjaan hetkeksi hengähtämään.
    Olen samaa mieltä kanssasi, että oma piha olisi ihana, ja mukavaa kun avaa ulko-oven, että olisi heti maantasalla eikä tarvitsisi säätää portaiden tai hissien kanssa. Toivottavasti pääsette muuttoasioista miehenne kanssa yhteisymmärrykseen.
    Pitääkin laittaa sun blogi korvan taakse :-)

    VastaaPoista