maanantai 20. heinäkuuta 2009

Ensimmäinen työpäivä takana

Tänään oli herätys klo 4.45, työvuoro alkoi aamu kuudelta. Arvatenkin nukuin huonosti ja ns. koiran unta, sillä jännitin etten vain nuku pommiin ja täten anna huonoa ensivaikutelmaa. Yöllä oli olevinaan kuuma ja välillä piti aukaista ikkunaa ja taas hetken päästä sulkea. Nousin ylös jo ennen kellon soittoa, mutta siitäkin huolimatta tuli kiire. Olen vähän sellainen viime tipan ihminen - aina ajallani mutta viimeisellä minuutilla. Hmm, pitäisiköhän sille asialle tehdä jotakin... :)

Kulkuläpyskä toimi moitteettomasti, mutta kukaan ei ollut muistanut antaa minulle yhden oven koodia - sen oven takaa pääsisi pukuhuoneelle. Hetken ehdin odottaa ennen kuin joku kuuli koputukseni. Sitten vain työvaatteet päälle ja hommiin! Olin koko päivän purkamassa teollisten kuormaa, eli laittamassa tuotteita hyllyyn. Eräs iso pakastin oli sulatettu, ja tänään se piti taas täyttää, joten oli vähän näpit jäässä, kun lähes kirjaimellisesti olin muutaman tunnin osin pakkasessa :D

Kahdeksan tunnin työpäivä meni nopeasti, ja uusista työkavereista ja esimiehistä jäi positiivinen kuva. Työilmapiiri ainakin näin aluksi vaikuttaa hyvältä. Saas nähdä mitä luurankoja ajan myötä kaapeista ilmestynee! No toivottavasti ei :)

En ole sopinut tälle loppupäivälle mitään menoa, sillä ajattelin että saatan olla puolikuollut ja tuntea "kaikkeni olen antanut" -oloa. Nyt olo kuitenkin on normaali, ja ajattelin alkaa laittaa ruokaa. Tänään voisi olla vuorossa joko kasvissosekeittoa tai spagettia ja jauhelihakastiketta. Välipalaksi söin mustikoita, nam!

Huomenna, keskiviikkona ja torstaina on samanlainen vuoro kuin tänään, eli klo 6-14. Sitä seuraakin sitten pidennetty viikonloppu, jee!

Päivän jatkoja itse kullekin! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti