lauantai 25. heinäkuuta 2009

Ihana luomukauppa


Kävin tänään vähän shoppailemassa, hoitamassa asioita (sain vihdoin mm. hommattua matkakortin; yksi ratikkamatka maksaa 1,24 euroa, ei paha ollenkaan) ja sitten piipahdin parin kaverin suosittelemaan Ruohonjuuri-ekokauppaan. Oih, siellä oli vaikka mitä ihanaa! Myös minä voin lämpimästi suositella kyseistä kauppaa. Osoite on Salomonkatu 5, Kampin vieressä. Ostin italialaista (tottakai ;)) oliiviöljyä ja sri lankalaista kookosöljyä. Kookosöljyä voi käyttää sekä ruoanlaittoon että koko kehon öljyämiseen. Itse käytän öljyä jälkimmäiseen tarkoitukseen ja voin kerran kokeilun jälkeen sanoa tuotteen toimivan äärimmäisen hyvin. Miksi en ole jo aikaisemmin hoksannut tai bongannut kookosöljyä!? No kai tässäkin asiassa pätee sanonta "parempi myöhään kuin ei milloinkaan" :)

Sisäinen kello herätti minut tänään jo ennen aamu kuutta. Nyt olisi päiväunien aika, sillä illalla olen vielä menossa työpaikan pippaloihin. Meille on varattu kabinetti ravintola Vltavasta. Siellä on kuulemani mukaan seisova pöytä, ja juoma ei lopu. No meikäläinen ajatteli lähinnä keskittyä siihen ruokapöytään ja jättää juomat muille.

Huomenna on tiedossa aamiainen ystäväni luona Mannerheimintiellä, ja iltapäivällä menen elokuviin katsomaan Ice Age kolmosen kolme deenä, kivaa! :)

Mukavaa viikonlopun jatkoa!


P.S Kotikaupungissani Porissa on tänään kunnon hulinat päällä, koska Metallica täräyttää lavalle ja vetää keikan noin 60 000 kuuntelijalle. On Pori siinä kovilla, ihmisiä tulee ovista ja ikkunoista :D Kun Metallican keikka on ohi, Pori alkaa taas pikku hiljaa palata omille rauhallisille raiteilleen RMJ:n ja Pori Jazzien jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti