tiistai 22. helmikuuta 2011

Hiihtoloma

Mää oti töist lomaa ja tuli tän Porii. Ihastus tulee näytil viikoloppun ;-)

Mul oli tänää kuumakivihiaronta ja täytyy sanoo, et kaks tuntii meni iha siivil. Huamen mul o kasvohoito, ja se jälkee mää mee moikkaa mummuu vanhaikodil. Se jälkee mää mee mu yhde lapsuudekaveri tyä. Perjantain mul o kampaaja. Mää aatteli, et vois leikat aika paljo. Kattoo ny, jos saisi enne ja jälkee kuvat tän.

Viime viiko lauantain, ko mää tuli jumpast Ihastukse tyä, ni mua odotti liitutaulul tommonen teksti. Sydän oli kyl sulaa vahaa. Siin samas mul alko migreeni. Ei se to teksti takia alkanu :D, vaa sen takia ko mää oli ollu kahdes jumpas ja oli syäny liia vähä, ni kai sit veresokerit oli liia alhaal. Mul o ain sellane migreeni, et toise silmä näkökenttää tulee sellane värilline aura ja se alkaa leviimää isommaks ja loppuje lopuks se hävii silmä taa ja sit tulee semmone outo pieni pääkipu. Kohtaus kestää joku 20 minuuttii. Mää oo siihe jo nii tottunu. Neurologi sano joskus, ettei toho aurallisee migreenii oo lääket, et sen kans tarttee vaa oppii elää - ja kyl mää oo oppinu.

Kuullaa taas!

Aurinkoist hiihtoloma-aikaa kaikil! 8-)

1 kommentti:

  1. Äitilt tuli palautet, et pitäs esimerkiks kirjottaa "Mää tuli Porrii", kahdel ärräl. Mää sanoi sil, et mutku mää en puhu sillai. Noi 50-lukulaiset o iha oma lukus Pori murtee puhujin :D Mää oo jo iha eri sukupolvee.

    VastaaPoista