tiistai 15. helmikuuta 2011

Väriä elämään!

Ei ole ihme, jos me suomalaiset olemme taipuvaisia melankoliaan ja olemme hitaampia ja rauhallisempia kuin vaikka kanssasisaremme ja -veljemme Italiassa, sillä meitä suomalaisia ympäröi monta kuukautta vuodesta väritön ympäristö. Nyt sydäntalvella joka puolella on valkoista ja ennen talvea saamme tuntea mitä pimeys on. Siispä aivoille on suotava värien virikkeitä muualta kuin ulkoa, esimerkiksi ruoan avulla.




****


P.S Olen laittamassa asuntoni myyntiin hiihtolomaviikon jälkeen. Rattaat on laitettu pyörimään ja aiomme lyödä Ihastuksen kanssa hynttyyt yhteen, jee :) Siinä on projektia tälle vuodelle, kun ensin myydään minun asuntoni, vuokrataan tavaroilleni varasto, kuljetetaan ne sinne, muutan Ihastuksen luo ja alamme etsiä yhteistä kotia. Kun se joskus löytyy, haemme tavarani varastosta, tyhjennämme hänen asuntonsa ja muutamme uuteen kotiin. Huh, kuulostaa pitkältä ja raskaalta projektilta, vaikka lopussa kiitos ja onni seisoo. Yritän pitää mielessä Ihastuksen sanat: "On parempi edetä askel kerrallaan kuin stressata ja murehtia yhdellä kertaa koko projektin vaiheita". Näin se on :-) Tämän ison muutoksen myötä elämään tulee kuvainnollisesti huomattavasti lisää väriä.

4 kommenttia:

  1. OI OI OI!!! Avopari <3 <3 ONNEA!!!! Ihanaa, ku sun elmässä tapahtuu KAIKKEA ja näi nopeaa <3 <3 <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos!! Oon kyllä tosi onnellinen <3
    Mutta niin oot säkin ja sunkin elämässä tapahtuu paljon ja nopeasti, onnittelut vielä tätäkin kautta uudesta perheenjäsenestä!! 8-)

    VastaaPoista
  3. Minäkin olen Porista kotoisin, nykyisin Helsingissä. Pistän sinutkin listoilleni.

    Ja onnea ihastuksen johdosta.

    VastaaPoista
  4. Tervetuloa blogimaailmaan Amelia!
    Vähänkö sulla on mageesti letitetty tukka :-)
    Pikaista paranemista, ja terkkuj porilaiselt toisel samanlaisel !

    VastaaPoista